Δωμάτια


Υπηρεσίες Ξενοδοχείου
Οι εγκαταστάσεις των δωματίων περιλαμβάνουν:
Κλιματισμός (συμπεριλαμβάνεται)
Πιστολάκι μαλλιών
Mini Bar
Τηλεόραση

Ξενοδοχείο


Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην Αργαλαστή Πηλίου, στο Νότιο -Ανατολικό τμήμα του μυθικού βουνού τευν Κενταύρου. Απέχει 40Km από την πόλη του Βόλου και περίπου 350Km από την Αθήνα, ενώ το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό της Νέας Αγχιάλου. Βασικό πλεονέκτημα, το κεντρικό του σημείο που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τις όμορφες παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού.

Αργαλαστή


Η Αργαλαστή είναι ένα ημιορεινό χωριό της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας, στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της είναι 1.312 κάτοικοι. Κατά την τελευταία διοικητική διαίρεση είναι η έδρα του Δήμου Νότιου Πηλίου.

Αρχικη

Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην Αργαλαστή Πηλίου, στο Νότιο -Ανατολικό τμήμα του μυθικού βουνού τευν Κενταύρου. Απέχει 40Km από την πόλη του Βόλου και περίπου 350Km από την Αθήνα, ενώ το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό της Νέας Αγχιάλου. Βασικό πλεονέκτημα, το κεντρικό του σημείο που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τις όμορφες παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού. Το Βουνό που το περιβάλει είναι χαρακτηριστικό για την ποικίλη Φύση και είναι ιδανικό για περιπάτους και εναλλακτικές μορφές Τουρισμού για το Χειμώνα. Αργαλαστή είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Νοτίου Πηλίου και αποτέλεσε, όπως και σήμερα, το οικονομικό και διοικητικό κέντρο της περιοχής. Σήμερα είναι έδρα Δήμου (Δήμος Αργαλαστής) και λειτουργούν οι πιο κάτω δημόσιες υπηρεσίες, Αστυνομία, Ο.Τ.Ε,Δ.Ε.Η, ΕΛ.ΤΑ, Κέντρο Υγείας κλπ.